Covers

FREDDIE

Skådespelaren och sångaren Joseph Vila Garcia föddes på Mallorca och är uppväxt i Stockholm men är för tillfället baserad i Madrid. Förutom i Sverige har han arbetat i Spanien, England och Finland.  Joseph  har nyligen agerat i Stage Entertainments produktion av Mamma Mia i Spanien. Bland övriga roller kan nämnas Quasimodo i Ringaren i Notre Dame, The Engineer i Miss Saigon, Renfield i Dracula, Berger i Hair och Prinsen i Romeo och Julia. Joseph debuterade i rollen som Rolf i Sound of music på Göta Lejon 1995-96.

FLORENCE

Sångerskan, musikalartisten, konferencieren, producenten och kreatören Karin Funk är uppvuxen i Alingsås, bosatt i Göteborg och har världen som arbetsfält. Karin är utbildad på Teaterhögskolan vid Göteborgs universitet. Dessförinnan gick hon ett år vid Balettakademiens förberedande linje, ett år på Operastudion vid Göteborgsoperan samt studerade klassisk sång vid Ljungskiles folkhögskola. Karin har vid flertalet tillfällen varit frontsångerska och showartist i kända show- och musikalproduktioner. Hon är en flitigt engagerad solist i konsertsammanhang och har medverkat i och producerat otaliga företagsevent.

 

 

SVETLANA

Izabella Tancredi har växt upp i Vallentuna utanför Stockholm. Hennes intresse för konst och kultur väcktes tidigt, och sedan barnsben har sång, musik, teater, konst och dans varit hennes främsta intressen och passion. Hon är numera professionell musikalartist och är utbildad vid Stockholms musikalartistutbildning på BASE23, under ledning av Anneli Alhanko.