Covers

FREDDIE

Johan Hwatz är utbildad på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Han har medverkat i flera föreställningar på Malmö Opera, däribland The Fantasticks, Tusen och en natt, Troll i kulisserna, Min älskade Pierrot och Andrejs längtan.

På Kristianstads teater har han medverkat i Sound of Music, Sweet Charity, Dracula och Little Shop of Horrors. Bland andra föreställningar kan nämnas Spelman på taket på Uppsala stadsteater, Camera på Östgötateatern, Kristina från Duvemåla på Cirkus i Stockholm, CHESS på Svenska Teatern i Helsingfors samt She Loves Me på Spira kulturhus i Jönköping. Johan gjorde debut på Wermland Opera i Måndag hela veckan 2020 och återvänder hösten 2022 för att medverka i musikalen Titanic

Utöver detta har Johan skrivit och regisserat föreställningen Tre sinnen som spelats på Helsingborgs Stadsteater och Göteborgs Stadsteater. Han har regisserat musikalen CHESS på SäffleOperan, RENT och Familjen Addams på Växjö Teater. Johan har tillsammans med Pierre Oxenryd skrivit musikalen RAOUL som handlar om Raoul Wallenbergs insatser i Budapest under andra världskriget. Just nu skriver Johan, Pierre Oxenryd och Markus Virta musikalen Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann som kommer ha premiär på Wermland Opera hösten 2023. 

SVETLANA

Izabella Tancredi har växt upp i Vallentuna utanför Stockholm. Hennes intresse för konst och kultur väcktes tidigt, och sedan barnsben har sång, musik, teater, konst och dans varit hennes främsta intressen och passion.
Hon är numera professionell musikalartist och är utbildad vid Stockholms musikalartistutbildning på BASE23, under ledning av Anneli Alhanko. 

FLORENCE

Sångerskan och musikalartisten Karin Funk är uppvuxen i Alingsås, men är bosatt i Göteborg. Hon är utbildad musikalartist vid musikalprogrammet på Teaterhögskolan / Högskolan för Scen och Musik ”Artisten” i Göteborg. Innan dess studerade Karin klassisk sång vid Ljungskile Folkhögskola samt Operastudion i Göteborg.
Hon har medverkat i musikalklassikerna Mary Poppins och Chess på GöteborgsOperan. I båda produktionerna var hon cover för den kvinnliga huvudrollen, och fick spela både Mary Poppins och Florence vid flera tillfällen.

På meritlistan finns också The Phantom of the Opera där hon var ensemble samt cover för Madame Giry och Häxorna i Eastwick där hon spelade Greta Neff samt var cover för häxan Alexandra Spofford, båda uppsättningarna spelades på Cirkus i Stockholm.
Hon har gjort rollen Svetlana i Chess in Concert i Arena Vänersborg. Karin har även medverkat i uppsättningarna Sweeney Todd och En gentlemans handbok i kärlek och mord där i rollen som Lady Eugenia, på Wermland Opera. På Teater Spira medverkade Karin i det nyskrivna verket Camera – musikalen om Ingrid Bergman, där var hon ensemble och även fick spela huvudrollen Ingrid.
Hon var en av finalisterna i Tv-talangtävlingen West End Star.
Karin har vid flertalet tillfällen varit frontsångerska och showartist i kända showproduktioner både i Sverige och utomlands. Hon är en flitigt engagerad solist i konsertsammanhang och har medverkat i och producerat otaliga företagsevent. Karin anlitas ofta som konferencier i olika sammanhang så som vid stora galor, banketter, folkparkskvällar mm, hon har bl.a lett Bilsportsgalan, Chark SM, Stena ABs VårMiddag och event för Volvo Cars. Hon har släppt två egenskrivna singlar: Take Wing och Alltid nära dig.