Chess - Helsingborg Arena

Under 2022 riktas Sveriges blickar mot Helsingborg! Produktionsbolagen Sinne & Scen AB i samarbete med Helsingborg Arena & Scen storsatsar och sätter upp Sveriges egen Broadway-musikal, ”CHESS”.

Den svenska versionen – CHESS PÅ SVENSKA, gjordes för första gången 2002 i Stockholm med Tommy Körberg, Helen Sjöholm, Anders Ekborg och Josefin Nilsson i huvudrollerna.

Nu svarar Helsingborg med att ha värvat stjärnor som Loa Falkman, Anders Ekborg, Gunilla Backman, Kalle Leander, Karoline Dons och kultförklarade Gert Fylking i en av de mest spännande rollsättningarna någonsin! Helsingborg Arena  kommer att förvandlas till en musikalscen av stora mått!

Den 30 juni – 10 juli intar den färgstarka ensemblen med orkester, kör och dansare arenan i en uppsättning som utlovar en farligare, svartare och modernare tappning än vad som tidigare skådats.

Obs! Det ges bara 9 föreställningar totalt i Helsingborg, så säkra din biljett i tid till Helsingborgs Stads största musikalsatsning! Den omåttligt populära musikalen om schackpartiet som trotsade järnridån under kalla kriget – innehåller bl.a. hitlåtar som ”Anthem”, ”Drömmar av glas” och ”One night in Bangkok”.

Boka biljett på: Nortic.se

Varmt välkomna!