Chess - Helsingborg Arena

Sommaren 2021 riktas Sveriges blickar mot Helsingborg! Produktionsbolagen Sinne & Scen AB i samarbete med Helsingborg Arena & Scen storsatsar och sätter upp Sveriges egen Broadway-musikal, “CHESS”.

Den svenska versionen – CHESS PÅ SVENSKA, gjordes för första gången 2002 i Stockholm med Tommy Körberg, Helen Sjöholm, Anders Ekborg och Josefin Nilsson i huvudrollerna.

Nu svarar Helsingborg med att mönstra stjärnor som Loa Falkman, Shirley Clamp, kultförklarade Gert Fylking, m.fl. i en av de mest spännande rollsättningarna någonsin! Helsingborg Arena  kommer att förvandlas till en musikalscen av stora mått.

Den 11-20:e juni intar den färgstarka ensemblen med orkester, kör och dansare arenan i en uppsättning som utlovar en farligare, svartare och modernare tappning än vad som tidigare skådats.

Obs! Det ges bara 8 föreställningar totalt i Helsingborg, så säkra din biljett i tid till Helsingborgs Stads största musikalsatsning! Den omåttligt populära musikalen om schackpartiet som trotsade järnridån under kalla kriget – innehåller bl.a. hitlåtar som “Anthem”, “Drömmar av glas” och “One night in Bangkok”.

Boka biljett på: Nortic.se

Varmt välkomna!