Chess på Helsingborgs Arena

Chess på Svenska 2021 Foto: Peter Knutsson
Chess på Svenska 2021 Foto: Peter Knutsson

Chess på Helsingborg Arena!

Sommaren 2021 riktas Sveriges blickar mot Helsingborg! Produktionsbolagen Sinne & Scen AB i samarbete med Helsingborg Arena & Scen storsatsar och sätter upp Sveriges egen Broadway-musikal, “CHESS”.

Den svenska versionen – CHESS PÅ SVENSKA, gjordes för första gången 2002 i Stockholm med Tommy Körberg, Helen Sjöholm, Anders Ekborg och Josefin Nilsson i huvudrollerna.

Nu svarar Helsingborg med att mönstra stjärnor som Loa Falkman, Shirley Clamp, kultförklarade Gert Fylking m.fl. i en av de mest spännande rollsättningarna någonsin! Helsingborg Arena kommer att förvandlas till en musikalscen av stora mått.

Den 11-20:e juni intar den färgstarka ensemblen med orkester, kör och dansare arenan i en uppsättning som utlovar en farligare, svartare och modernare tappning än vad som tidigare skådats.

Obs! Det ges bara 8 föreställningar totalt i Helsingborg, så säkra din biljett i tid till Helsingborgs Stads största musikalsatsning!
Den omåttligt populära musikalen om schackpartiet som trotsade järnridån under kalla kriget – innehåller bl.a. hitlåtar som “Anthem”, “Drömmar av glas” och “One night in Bangkok”.

Boka biljett på: Nortic.se

Varmt välkomna!!

Chess på svenska - pressbild Foto: Peter Knutson

Storsatsningen CHESS blir av 2021

Storsatsningen Chess blir av 2021 ”Chess på svenska” med Loa Falkman och Shirley Clamp flyttar fram till sommaren 2021. Premiären blir den 11 juni på

Chess på svenska 2021 Shirley Clamp Foto: Peter Knutson

Shirley Clamp debuterar

Shirley Clamp är en av Sveriges mest folkkära artister. Med hitlåtar och Melodifestival-succéer som Min kärlek, och Att älska dig har hon letat sig in